Onnistunut pölynsidonta ekologisilla tuotteilla

Oikea pölynsidonta-aine ja toimivat käsittelymenetelmät mahdollistavat tehokkaan käsittelyn niin kuivina kesäpäivinä kuin kylminä pakkaspäivinä. Niillä voidaan vaikuttaa tehokkaasti myös jokakeväiseen ongelmaan, eli katupölyyn.

Tarjoamme Sinulle sopivan ratkaisun pölynsidontaan. Otamme huomioon käyttökohteesi mahdolliset ympäristövaikutukset, käyttöturvallisuuden ja materiaalivaikutukset.

Tutustu tuotteisiimme alempana.

Miksi pölynsidonta on tärkeää

Pölyä kohtaamme kaikkialla. Pihoilla, kaduilla, sorateillä, teollisuudessa, kaivoksissa ja rakennustyömailla. On valitettavaa, että toimivat ja pitkäkestoiset pölynsidontatoimenpiteet jäävät usein tekemättä.

Tyypillisesti pölynsidonta hoidetaan pelkällä vedellä, mutta kuivalla ja lämpimällä kelillä vesi haihtuu liian nopeasti ja pölyäminen alkaa pian uudelleen. Talvella ja kevättalvella on usein niin kylmää, että vesi jäätyy ja pölynsidonta jätetään tekemättä.

Pölystä aiheutuu suuria ongelmia: esteettisiä, hygieenisiä, terveydellisiä sekä pölyävien pintojen ja työkoneiden rakenteellisia ongelmia ja vaurioita.

Ota yhteyttä »

 

Ekologinen pölynsidonta-aine
Eco-Binder pölynsidonta-aine

Tarjoamme seuraavaa tuotetta:

Eco-Binder F (formiaatti-pohjainen liuos)
Toimitusmuodot: Irto, 1000 litran kontit ja 200 litran tynnyrit (4 lavalla)

Eco-Binder F on moderni pölynsidonta-aine ja se on ympäristön kannalta kestävä ja nopeasti maaperässä biologisesti hajoava. Se on lisäksi turvallinen käyttää ja sen aiheuttamat materiaalivaikutukset ovat vähäisiä.

Tuotteen pakkaskestävyys on -50 ºC ja se soveltuu hyvin käytettäväksi pölynsidontaan talvella ja keväällä, jolloin on vielä yöpakkasia.

Tuote voidaan laimentaa tarpeen mukaan sopivaan käyttöpitoisuuteen. Annamme mielellämme teknisiä lisätietoja.

pölynsidonta-aine kontteihin pakattuna

Eco-Binder G (kasvisrasva-pohjainen pölynsidonta-aine)
Toimitusmuodot: 1000 litran IBC-kontit ja 200 litran tynnyrit (4 lavalla)

Eco-Binder G on moderni kasvisrasvapohjainen pölynsidonta-aine ja on ympäristön kannalta kestävä ja nopeasti maaperässä biologisesti hajoava. Se ei ole suolapohjainen ja on erittäin hyvä ratkaisu kohteisiin, jossa materiaalivaikutukset ja mahdolliset sähkönjohtavuuteen liittyvät ongelmat halutaan minimoida.

Eco-Binder Bio pölynsidonta-aine

Uudet kehitteillä olevat Eco-Binder Bio -tuotteet ovat moderneja biopolymeereihin pohjautuvia pölyn ja hienoaineen flokkulointi-tuotteita. Niitä voidaan käyttää pölynhallinnan lisäksi erilaisten pintojen ja kasojen stabilointiin ja näin vähentää haitallisten aineiden liukenemista ja niiden kulkeutumista maaperään, pohjaveteen ja vesistöihin. Eco-Binder Bio tuotteita voidaan käyttää yhdessä muiden hygroskooppisten tuotteiden (Eco-Binder F ja G) kanssa.


Ota yhteyttä »

Meltor laite pölynsidonta-aineen levityksessä
Placeholder image

Meltor on erinomainen pölysidontaliuoksen levityslaite. Siinä on 45 litran säiliö ja noin 2 metrin työskentelyleveys. Annostelumäärä pinnoille voidaan säätä akkukäyttöisellä pumpulla ja työntönopeutta muuttamalla.

Meltorin käyntiääni on hyvin hiljainen ja sitä on erittäin helppo käyttää. Pölynsidonta voidaan suorittaa ahtaissakin tiloissa, minne isommilla laitteilla ei ole pääsyä.


Ota yhteyttä »

 
 

 

Placeholder image

Eco-Binder esite

Lataa tästä esite »

Käänny osaavan ammattilaisen puoleen. Ota yhtettä ja kysy lisää käytännön kemiaan liittyvistä ratkaisuistamme!

Kemion Oy, Tildantie 27, 33470 Ylöjärvi

+358 50 5252 638

kemion[at]kemion.fi

 
 

Ota yhteyttä

*) pakollinen kenttä