jäänsulatus kiinteistön sisäänkäynnin luona

Syksyn vaihtuessa talveksi kohtaamme monenlaisia jäänsulatus- ja liukkaudentorjuntatarpeita. Kotitalon ja kiinteistöjen rappuset ja kulkuväylät ovat petollisen liukkaat, musta jää liikenteessä iskee varoittamatta ja elämä vaikeutuu lumen ja jään takia.

Monelle urakoitsijalle on ongelmallista, kun maansiirtokuormat jäätyvät lavoille ja niiden purkaminen on hankalaa. Lentokentillä ja rautateillä talviaika on hyvin haasteellista ja kunnossapito vaatii korkeaa osaamista ja erinomaisia apuvälineitä.

Tehokas jäänsulatus oikeille aineilla ja menetelmillä

Oikea jäänsulatusaine ja toimivat käyttömenetelmät antavat monenlaisia mahdollisuuksia niin ennakoivaan liukkaudentorjuntaan ja jäätymisenestoon kuin lumen- sekä jäänsulatukseen.

Tarjoamme sinulle juuri sopivan ratkaisun liukkaudentorjuntaan huomioiden myös ympäristövaikutukset, käyttöturvallisuuden ja materiaalivaikutukset.

Eco-Melter tuoteperhe

Eco-Melter jäänsulatus- ja liukkaudentorjuntatuotesarja on suunniteltu suomalaisiin talviolosuhteisiin.

Eco-Melter jäänsulatusaineet edustavat modernia kemiaa ja lisäksi ne ovat ympäristön kannalta kestäviä ja nopeasti maaperässä biologisesti hajoavia. Ne ovat lisäksi turvallisia käyttää ja niiden materiaalivaikutukset ovat vähäisiä.


Ota yhteyttä »

Jäänsulatusaine Eco Melter kontteihin pakattuna
Eco-Melter L

Eco-Melter L-50 jäänsulatusaine
kaliumformiaatti-pohjainen liuos
Toimitusmuodot: Irto, 1000 litran IBC-kontit ja 200 litran tynnyrit (4 lavalla)

Eco-Melter L-20 jäänsulatusaine
natriumformiaatti-pohjainen liuos
Toimitusmuodot: Irto, 1000 litran IBC-kontit ja 200 litran tynnyrit (4 lavalla)

Kemion® Eco-Melter L formiaatti-pohjaiset tuotteet ovat erinomainen ratkaisu kaikkiin jään, lumen ja jäätymisen aiheuttamiin ongelmiin. Ennakkon käytettyinä ne estävät tehokkaasti lumen ja jään kertymisen rakenteiseen ja sulattavat muodostunutta jäätä nopeasti ja tehokkaasti. Nestemäiset Eco-Melter L-tuotteet on helppo levittää ja alhainen jäätymispiste (min. -50 °C) mahdollistaa niiden käytön myös alhaisissa lämpötiloissa.


Ota yhteyttä »

Jäänsulatusaine säkkeihin pakattuna
Eco-Melter S

Eco-Melter S
natriumformiaatti-pohjainen rae
Toimitusmuodot: 1000 kg:n säkit ja 25 kg:n säkit (1000 kg:n lavoilla)

Kiinteä Eco-Melter S-tuote on erinomainen ratkaisu tehokkaaseen ja pitkävaikutteiseen liukkaudentorjuntaan.
Tuotteella on epäsäännöllinen raemuoto ja näin ollen se levitettäessä tarttuu ja pysyy käsiteltävällä pinnalla erinomaisesti. Kiinteänä tuotteena sitä voidaan käyttää myös kovissa sääolosuhteissa ja sen on todettu toimivan aina -15 °C:een saakka. Sen jäänsulatusnopeutta ja -vaikutusta voidaan edelleen tehostaa kostuttamalla se nestemäisellä Eco-Melter® L -liuoksella.

 

Eco-Melter tuotteet ovat täysin kloridi-vapaita ja niiden pH on säädetty lievästi emäksiseksi. Tästä johtuen niiden luontainen korroosiovaikutus metalleihin ja betoniin on alhaisempi kuin perinteisillä suoloilla.

Lukuisten laboratorio ja kenttäkokeiden perusteella on huomattu, että Eco-Melter-tuotteiden sisältämä formiaatti hajoaa täydellisesti hiilidioksidiksi ja vedeksi maaperässä jo ennen joutumistaan pohjaveteen. Tästä johtuen Suomen Ympäristökeskus (SYKE) suositteleekin formiaattien käyttöä erityisesti tärkeillä pohjavesialueilla.


Ota yhteyttä »

Jään sulattaminen Meltor laitteella
Meltor

Meltor (levityslaite)

Meltor on erinomaisen toimiva jäänsulatusliuoksen levityslaite. Siinä on 45 litran säiliö ja noin 2 metrin työskentelyleveys. Annostelumäärä pinnoille voidaan muuttaa säätämällä akkukäyttöisen pumpun aikaansaamaa virtaa ja laitteen työntönopeutta muuttamalla.

Meltorin käyntiääni on hyvin hiljainen ja sitä on erittäin helppo käyttää. Jäänsulatus voidaan suorittaa ahtaissakin tiloissa, jonne isommilla laitteilla on hankala päästä tai ei ole pääsyä ollenkaan.


Ota yhteyttä »

 

 

Placeholder image

Eco-Melter esite

Lataa tästä esite »

Placeholder image

Eco-Melter brochure

Lataa tästä esite »

Käänny osaavan ammattilaisen puoleen. Ota yhtettä ja kysy lisää käytännön kemiaan liittyvistä ratkaisuistamme!

Kemion Oy, Tildantie 27, 33470 Ylöjärvi

+358 50 5252 638

kemion[at]kemion.fi

 
 

Ota yhteyttä

*) pakollinen kenttä